Afwerking van een kussen

Hieronder vindt u een overzicht van de belangrijkste afwerkingen. Al onze kussens zijn voorzien van een rits. De strakke afwerking is zowel voor zit- als rugkussens mogelijk. De plofafwerking enkel voor rugkussens (deze is immers minder geschikt als zitkussen). Al onze kussens worden ook binnenin degelijk afgewerkt: zo zijn ze volledig overlockt, zodat u geen rafelende kussens krijgt na de eerste wasbeurt. Daarin onderscheiden we ons trouwens van de meeste online aanbieders van kussens!

Strak Basic

Beschikbaar voor: zit- en rugkussens

Onze standaardafwerking voor kussens: een strak comfortabel zitkussen met een fijne zijnaad langs de breedte, die langs de voorzijde niet te zien is (opgelet: bij kussens die dieper gaan dan 65cm is ook aan de voorzijde een naad te zien!).

Strak Sides

Beschikbaar voor: zit- en rugkussens

Boven- en onderkant kan via een tussenstuk aan mekaar verbonden worden. Deze afwerking is aan een milde meerkost te verkrijgen. In dit geval ziet u geen naad langs de breedte lopen. Ook bij grotere kussens aangeraden aangezien je dan de naad aan de voorzijde vermijdt.

Plof Basic

Beschikbaar voor: rugkussens.

Hier wordt voor- en achterkant meteen samen verstikt en bestaat de vulling uit polyvlokken of holle vezel. Ideaal voor kussens waarmee je een nonchalanter effect wil verkrijgen. Let wel: deze kussens dienen om in een zetel of ingesloten in de bank geplaatst te worden. Wenst u losstaande kussens zijn sierkussens eerder aangeraden.

Plof Sides

Beschikbaar voor: rugkussens.

Voor- en achterkant wordt hier via een tussenstuk aan elkaar verbonden. Milde meerkost, maar elegant effect. In dit geval ziet u geen naad langs de breedte lopen. Let wel: deze kussens dienen om in een zetel of ingesloten in de bank geplaatst te worden. Wenst u losstaande kussens zijn sierkussens eerder aangeraden.

Dubbele bies

Beschikbaar voor: zit- en rugkussens

Bezorg je kussens extra cachet door een dubbele bies te voorzien. Deze is standaard voorzien in wit, wat een prachtig contrast geeft met de meeste kleuren. Op aanvraag is echter elke tint mogelijk, dus ook dezelfde kleur van de hoes.

Witte knopen met bies

Beschikbaar voor: zit- en rugkussens

Sierlijke witte knopen, samen met een dubbele bies. Standaard voorzien in wit, wat een prachtig contrast geeft met de meeste kleuren. Op aanvraag is echter elke tint mogelijk (ook meerdere kleuren per kussen). De knopen worden standaard ongeveer om de 25cm van de rand geplaatst (zowel horizontaal als verticaal).

Sierkussen

Beschikbaar voor: decoratie of zelfs rugkussen

Breng accenten aan in je interieur/exterieur door met heerlijk levende en/of contrasterende kleuren aan de slag te gaan.